perjantai 30. maaliskuuta 2018

Hups, pääsiäinen

Päätin pääsiäisen kunniaksi poistaa jouluhärpäkkeen ulko-ovesta. Pääsi pääsiäinen yllättämään. Lapset eivät askarrelleet vitsoja, ei täällä ole kyllä pajunkissojakaan. Suunnittelin munajahtia pihalle. Ei toteutunut, munajahti jäätiköllä ei kuulostanut hyvältä. Se kuulosti potentiaaliselta "vietä pääsiäinen päivystyksessä-suunnitelmalta. Voi munia piilottaa näinkin. 


Pääsiäiskoriste, siirsin joulukynttilät kaappiin kanojen ja munien tieltä.

Ennen jäätikköä ulkoiltiin kalkkunoiden kanssa. 

 

Kiva lisä tuo kirves tuossa taustalla. 


Kirves ja päätön kalkkuna. 

Eppu jatkoi kalkkunoiden kanssa puuhastelua jäätiköstä huolimatta. Kivoja noi mutavellileikit. Kukkapenkissä tottakai. Me siirryttiin Liljan kanssa sisälle pullataikinan pariin. 


Läppärikin levisi pyhien kunniaksi. Olihan se jo vanhakin, kokonaisen 3kk satunnaisella käytöllä. 

1 kommentti:

  1. Meilläkin kirves lepäilee yhtä viattoman näköisenä kanalan oven edessä. Sitä on hyvä heilutella aina ohi mennen, kun näyttää että nuorten kukkojen meno yltyy kanojen kanssa liian rajuksi.

    Muutenkin teidän pääsiäisohjelma tuntuu kovin tutulta, minäkin villiinnyin sen verran että napsin tänään jouluiset havukoristeet pois ikkunoiden välistä. Niin hyvin olivat kyllä säilyneet, että mietin oliko turha vaiva, josko vaikka olisivatkin säilyneet samoilla vauhdeilla ensi jouluun.

    Mukavaa pääsiäistä teidän koko poppoolle!

    VastaaPoista