torstai 13. maaliskuuta 2014

kesä fiiliksiä

Mä fiilistelen jo ihan täysillä kesää. Kaivoin vanhoja kuvia koneelta ja kuvittelen itseni tohon pihalle aurinkoon. Istuisin aamusta iltaan terdellä kahvikupin kanssa, ratsastaisin paleltumatta, hevoset olis laitumella ja voisin vähän hoivailla hevi-osastoa kasvihuoneella, pikkujäbä osallistuisi kaikkeen sillain seesteisesti ja kivasti. Totuus on vaan taas jotain muuta, kirmaan koko kesän usain bolttina maailmaa valloittavan pikkujäbän perässä. Tänään piti pitää tallin kevätsiivoustalkoot, talkooväkenä minä ja pikkujäbä. Meni jotain minuutteja kivasti, sitten pikkujäbä keksi miten tallin oven saa auki. Talkoot loppui tallin osalta siihen ja siirryttiin suosiolla tepastelemaan päättömästi pitkin pihaa. No muutama hassu vuosi ja sitten varmaan tuo vähän tasottuu.. ja siitä muutama vuosi vielä niin se istuu koneella liikkumatta yhtään mihinkään.

 Wanhaa matskua, kun toi isompi oli vielä paljon pienempi eikä pikkujäbä ollut vielä syntynyt.
 Kesällä lantalakin on paljon kivemman näköinen..


 Toi on mörskä (edellisen omistajan ristimänä), siinä on asunut 7henkinen perhe, huikeeta! kaksi pientä huonetta, tilaa yhtä paljon kuin meidän olohuoneessa. Pitäisi kunnostaa toi. Kuva on otettu silloin kun me oltiin just muutettu tähän, viime kesänä mies laittoi tohon uuden peltikaton.
 Terde, mä niin nään itseni tossa kahvittelemassa auringossa.
Taas vanhaa maisemaa muuton ajoilta. Tossa missä näkyy peltoa on nyt ratsastuskenttä. Valkoinen talo taustalla on meidän entinen, ei siis muutettu kovinkaan kauas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti